Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Glasfusing

Av anneli - 15 mars 2009 19:50

Nu är helgens glasfusingkurs över. Tänk vad en helg går fort när man har kul. Glasfusing betyder att man smälter ihop glas i olika lager. Tyvärr glömde jag kameran till kursen så det blir bilder på färdiga smycken från igår

 
ANNONS
 
Pernilla

Pernilla

16 mars 2009 08:43

Visst är det kul med glasfusing. Jag har gått flera kurser själv. Jättefina smycken du gjort.

http://stickalite.blogspot.com

 
Monica Hansen

Monica Hansen

28 mars 2009 15:54

Häftigt! ser ut som godisar:)

http://gingerbeerblog.blogspot.com

 
Ingen bild

Carina

17 augusti 2010 15:55

Hej o vad kul att du kollade in min blogg och vad roligt att kolla in din blogg.
Glasfusing är något som jag oxå funderat på att lära mig, det ser så kul ut å vad fina saker du gjort.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se