Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Garn&kaffe

Av anneli - 15 mars 2009 20:00

Mitt garn&kaffe paket från Ann-Marie i Gävle. Tusen tack. Jag har stickat mycket av alla de slag men aldrig fingervantar. Nu ska jag prova ett par vårvantar till mina frusna fingrar, lider av sk. "likfingrar" det har ett finare namn som jag aldrig kommer ihåg. Färgen på garnet är samma färg som äpplena på det fina kortet. Kaffet ska vi dricka ihop med Beck&co ikväll. Jag hoppas att övriga Sverige har fått njuta av det underbara soliga vårvädret som vi har haft i Uppsala idag.

 
ANNONS
 
BiZen

BiZen

16 mars 2009 09:45

Vilket fint paket du fick, härlig färg på garnet! Själv väntar jag på mitt paket, det är så spännande!!! Ska skicka paket i veckan också//BiZen

http://bizenpysslar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se