Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Fingervantar

Av anneli - 16 mars 2009 21:20

Nu är den första av mina fingervantar klara. Känner mig väldigt stolt men inget som jag tänker massproducera. Det är inte ens lika pilligt att sticka dukar som jag tyckte att det var att få till fingrarna. Jag kommer med stolthet att använda dem när båda är klara, då får ni också se bilder på dem. Hej för ikväll nu går jag och lägger upp för nästa vante.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bullen

18 mars 2009 17:33

Du har som vanligt gjort ett toppenbra arbete.Det är en ära att få arbeta ihop med en tjej som kan så mycket.Vi ses imorgon på jobbet,det blir krabbelurer för oss på Hallon tror jag:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se