Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Vårväder

Av anneli - 18 mars 2009 22:14

Idag har vi haft en underbar vårdag. På jobbet (jobbar på en förskola) packade vi utflycktsväskan och traskade i väg till skogen. Vi grillade korv och lekte lekar och njöt av den värmande solen. Det var ingen som ville gå tillbaka till förskolan. På stickfronten är det nu bara två fingrar och en tumme kvar på mina fingervantar. Imorgon kväll ska jag åka och hämta mina resterande smycken som jag gjorde i söndags. Spännande att få se hur de blev. Nu är det dags att krypa ner i "bingen" om man ska orka upp i morgon. God natt på er alla.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

19 mars 2009 22:13

Ska bli ett nöje att följa din blogg.
Lägger den på favoriter // syns i morgon!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se