Direktlänk till inlägg 11 april 2009

Glad påsk

Av anneli - 11 april 2009 13:05

 Här är matstöket i full gång, påskbrasan fixad (tradition från min barndom utanför Varberg) och solen skiner från en klarblå himmel. Nu väntar vi bara på min bror och hans tjej så kan firandet börja. Sticka hinner jag väl inte med idag så det får klia i fingrarna tills i morgon. Jag hittade äggfärg på affären så jag måste nog prova att färga, har garn liggandes som jag köpte på Tradera för ett tag sedan. Nu ska jag fortsätta och skala jordärtskockorna som har övervintrat i trädgården, de ska vara i potatisgratängen ihop med ädelost. Så blir det grillad fläskfile´ också.   

Glad påsk till er alla och ta det lugnt med äggen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se