Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Garnfärgning

Av anneli - 14 april 2009 16:56

På påskdagen färgade jag garn med äggfärger, mycket kul att kunna prova och få till sin egen färgning på garnet. Jag följde beskrivningen som novisen handarbetar har på sin blogg, det funkade kanon.

 
ANNONS
 
cissi

cissi

15 april 2009 23:10

Jo visst är det roligt att färga.
Jag har även provar med kool aid.

http://www.raggsockan.bloggsida.se

 
Ingen bild

Anonym

17 april 2009 18:30

Hej hej! Tänkte bara säga att jag skickat ditt Garn & chokladpaket idag! :-) Tyvärr glömde jag stoppa med en liten grej, så den kommer lite senare.

 
Maria

Maria

20 april 2009 22:25

Färga garn är toppen kul! Kul att höra att min blandning med äggfärger fungerar för andra också! Garnet blev jättesnyggt!

http://novisenhandarbetar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se