Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Garn&choklad

Av anneli - 20 april 2009 20:13

Idag när jag kom hem hade paketet med garn&choklad kommit. Chokladen är mitt i prick, det är en fantastiskt god choklad med smak av citron och ingefära. Mums, prova den!!! Även garnet ser ut som choklad, 2 nystan mohair och ett melerat sockgarn. Jag tror att det ska bli en sjal. Tusen tack Johanna för det underbara paketet!!! 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

20 april 2009 20:37

Roligt att du tyckte om det! :-) Har inte testat chokladen själv, men det ska jag absolut göra! Blir spännande att se vad du gör av garnet, glöm inte att visa upp det på bloggen så man får se! :-)

http://bannahoj.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

20 april 2009 20:40

Hihi, vi kommenterade i varandras bloggar samtidigt! :-)

http://bannahoj.blogspot.com

 
Jessica

Jessica

24 april 2009 10:09

Tack så hemskt mycket för mitt paket som jag fick (garn&choklad). Har skrivit om det i min blogg. Halsbandet var jättefint!

http://jessicaspysselhorna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se