Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Hej igen

Av anneli - 10 maj 2009 21:21

Nu äntligen kan jag blogga igen, har haft krångel med datorn. Tyvärr får det bli utan bilder för det funkar inte.

Jag har i alla fall hunnit sticka en del. Tröjan med eldflammor är färdig och levererad till bebisen Dennis. Jag har stickat ett par pulsvärmare till chefen i ljusgrönt som matchar våra nya kalendrar på jobbet, 2 st mindre sjalar i tunn babyull som är blockade och klara.

Den 21 maj öppnar sommarbutiken i Forsmark, så nu har jag även börjat på kollektionen av skinn och tenntrådssmycken som jag ska ha där.

En studentklänning har jag också fått beställning på och den ska användas den 5 juni så det är bara att gasa i gång symaskinen.

Jag har även anmält mig till bytet på stickamera, grisen i säcken. Jag kunde inte låta bli för det lät så spännande. Restgarner finns det hur mycket som helst av så något ska man väl kunna plocka ihop och skicka.

 
ANNONS
 
Erica

Erica

14 maj 2009 13:50

Hej!

Vilken trevlig blogg du har här. Jag är också intresserad av hantverke och tycker att det är trevligt att allt fler människor bloggar om vad de sysslar med och visar bilder på sina skapelser. Fortsätt visa upp dina kunskaper på det här viset. Jag vill gärna se mer av vad du tillverkar.

http://exillajvaren.bloggagratis.se

 
Häxmamman i Jämtland

Häxmamman i Jämtland

16 maj 2009 11:31

Hejsan!

Väntar med spänning på bilder, det låter fint det du gjort/Ha det gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

26 maj 2009 12:08

Vilka vackra sjalar- särskilt den gula- vart hittar man ett sånt vackert mönster? hälsningar Cina

http://creadiem.bloggagratis.se

 
Britt-Marie

Britt-Marie

27 juni 2010 11:59

Tack för att jag har fått se på dina intressanta textila sidor!
Mycket inspirerande!

http://www.lejaofsweden.infoom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se