Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

De e mycke nu

Av anneli - 26 maj 2009 21:08

Nu börjar tiden bli lite tajt men så är det alltid när jag ska göra något. Tycker alltid att jag har gott om tid men egentligen skulle det vara färdigt igår, nästan iallafall. Av studentklänningen har det blivit en provklänning som är provad och lite omgjord så nu är det bara att ta tag i det riktiga tyget och klippa och sy.

Sambon är delvis arbetslös och då passar han på att renovera rum,röja skrubbar och köra sopor. Kan undras hur mycket han har kastat som jag inte har märkt än. Jag har iallafall hittat tyg som jag inte har sett sen vi flyttade hit för 12 år sen. Måste bara sy en klänning, bra att ha på jobbet, och en väska som man kan ha stickningen i.

Grisen i säcken-bytet på stickamera är ihopplockat och ska skickas imorgon. Då hittade jag massa vita garnen i olika kvaliteer så det blev en egen restgarnside. En trekantssjal med lite olika mönster är det tänkt, får se om det blir något av det. Kanske en bra tågstickning när jag och barnen åker till Falkenberg på systersonens student nästa vecka.

 
ANNONS
 
Agneta

Agneta

30 maj 2009 10:02

Tack så mycket för Grisen i säcken-paketet. Har inte smakat chokladen än blir nog av till kvällen.

http://knittingagnes.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se