Direktlänk till inlägg 1 juni 2009

Grisen i säcken

Av anneli - 1 juni 2009 20:56

Mitt grisen i säckenbyte kom i förra veckan, fast det ser nästan ut som det var en hund i säcken. Det är dotterns "lilla" Devil som ville vara med och inspektera alla garner som jag fick av www.fnix.se. Tack snälla, jag ska försöka klura ut nåt kul att göra.

Boleron som jag färgade garn till i påskas av äggfärger har jag skrivit om tidigare, nu har den även kommit på bild. Den är flitigt använd och mycket skön.

Glasen har jag målat under våren på porslinsmålningen som vi har som kamratcirkel i Uppsala. Mönstret är taget ur en gammal märkbok. Det var sådana mönster som man förr broderade på lakan.

I helgen har jag och sonen varit med Wattholma scoutkår på hajk i skogen i Viksta. Vi hade jättebra väder och det var skönt att sova i tält.Men vi hade 1 miljon(minst) objudna gäster. MYGG!!!!!!! Det var väldigt kliigt. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se