Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

studentklänning

Av anneli - 9 juni 2009 21:35

Nu är jag hemma igen efter min resa till Falkenberg och systersonens student. Det har varit en kul men intensiv resa, alltid roligt att träffa släkten och gamla kompisar. Det blir inte så ofta. Hann även med en sväng till Gekås i Ullared. Tur att man åkte tåg så man inte kunde handla för mycket.

Studentklänningen blev klar och passade på tjejen som skulle ha den. Hon var jättenöjd och hade haft en bra student även fast det var i ett kallt Uppsala. Här kommer bilder från mönster, provklänning, pågående sömnad och färdigt resultat, både fram och bak.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se