Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Regn och rusk

Av anneli - 14 juni 2009 23:06

Nu är det dags att sova efter en regning, kall och blåsig helg som jag har tillbringat i Forsmark. Det var inte många besökare och dålig försäljning. Igår fick jag ha min egen stickdag( läste på korvmuddens blogg att hon hade ställt in i Storvreta, synd) började använda garnerna som jag fick i Grisenisäckenbytet. Lånade en bok på biblioteket med stickade djur och handdockor bl a, då kom restgarnerna väl till användning. Funderar på att göra Guldlock och de tre björnarna, kan vara bra att ha på jobbet.

God natt och sov gott och dröm om en fortsatt solig sommar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se