Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

Fynd

Av anneli - 16 juni 2009 22:47

Idag har jag varit på Återbruket i Uppsala och gjort fynd. En kollega och jag åkte dit för att se om vi kunde hitta ett bra bord till jobbet, fanns inget passande men jag hittade åt mig själv istället. Jag reserverade inte utan skulle fundera ett tag. Åkte tillbaka efter jobbet och inser att det bord och stolar som jag hittade tyckte någon annan om, de var tingade när jag kom tillbaka. Men det fanns ett slagbord med fyra stolar som också passade till vårt kök så jag slog till på det. Dessutom fanns där en kafegrupp som jag har varit på jakt efter länge. Alltihop kostade mig 500:- och det kallar jag för fynd. Köksbord och stolar står nu i vårt garage för slipning och kafegruppen har sonen redan invigt. Det är kul att se resultatet före och efter slipning, men man blir väldigt dammig av att slipa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se