Direktlänk till inlägg 1 juli 2009

nedräkning

Av anneli - 1 juli 2009 21:35

Snart är det semester, kl 5 på fredag så är det 5 veckors ledighet. Det är lite barn på jobbet så vi passar på att städa, snygga till och fixa inför hösten när vi tar emot de "gamla" barnen och några nya efter deras ledigheter. I kväll har dottern och jag varit till Ulva och plockat jordgubbar. God tillgång och jättegoda, plockade 20 liter på en kort stund. Inte lika kul att rensa alla gubbar men nu ligger de som sylt i frysen redo för vinterns syltfrossa.

Stickabstinensen är stor just nu, har inte hållit i ett par stickor på 1 vecka. Det har varit för mycket annat. Detta måste genast åtgärdas. Mot soffan till kaffe, cheesecake, jordgubbar och STICKNINGEN. Ha en trevlig kväll i sommarsverige.

 
ANNONS
 
Lina.

Lina.

3 juli 2009 14:46

Hej! :)
Vad gott med jordgubbar! Vi har också funderat på att åka till Ulva och plocka.
Hur mycket kostar det per liter?

http://littlebox.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se