Direktlänk till inlägg 20 juli 2009

På stickorna

Av anneli - 20 juli 2009 22:04

Projekt nr1: en rästickad tröja till dottern i 100% majs, ett ljuvligt mjukt garn. Det händer väldigt sällan att hon vill ha något stickat så det var bara att sätta fart på stickor och garn. Garnet passar dessutom väldigt bra eftersom hon är vegetarian.  Projekt nr2: en egen variant av Pippitröja i alpacka. Projekt nr3: en bolero i 100% soya, också fantastiskt mjukt. Projekt nr4: en sjal i bambugarn. Det är kul att prova på lite andra kvaliteter än bara ull och bomull. Det finns ett mjölkgarn som jag skulle vilja prova också. Jag tror inte att min semester räcker till för alla projekt som jag vill göra. Nu åter till soffan med stickningen, vinglaset och Beck&co.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se