Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

påtning

Av anneli - 23 juli 2009 22:36

Jag har hittat mina påtdockor, en köpt och en som jag har gjort själv av en gammal trådrulle och 4 st spikar. Det är hur avslappnande som  helst att sitta i solen(igår) och påta. Det har blivit en ny kompis till min nyckel och fler ska det bli. "Sladden" är påtad och "gubben" är virkad.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

13 oktober 2009 21:10

Men Guu så roligt det var att titta in till dig o kika på det du gjort! =)
Stickar o virkar själv varje ledig stund..
ha en fortsatt trevlig kväll!!
Mvh Ingrid

http://iddeh.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se