Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Stickhjälpen

Av anneli - 15 augusti 2009 11:41

Då var semestern slut för den här gången, men det är skönt när man kommer in i lite mer normal dygnsrytm igen. Jag har börjat sticka till stickhjälpen, det har blivit tre yemenvästar och en västklänning. Jag ska också plocka ihop en del annat stickat som bara ligger och hoppas att allt kommer till användning hos barnen i Lettland istället. Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och njuta och sticka lite. Ikväll blir det kräftskiva med vänner, ska bli riktigt kul. Håller vädret i sig så blir det bad i poolen också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se