Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Till Stickhjälpen

Av anneli - 3 september 2009 19:29

Hur kul är det att läsa en blogg som det inte händer något på? Men jag är inte sysslolös för det. Här har det stickats, pärlats, sytts tenntrådssmycken(finns på Uppsala Handkraft), jobbat och fixat till Stickhjälpen. I postens låda max 2 kg får det plats:  7 st mössor modell "jordgubb", 6 st bebismössor modell "kråkor", 5 par smygmaskvirkade vantar(ur Karin Jönssons bok), 2 st västklänningar stl 1-3 mån(mönster från Garnstudio), 4 st Yemenvästar och en virkad poncho. Men då var det fullt och jag fick nästan sitta på lådan för att få ihop den. Jag hoppas att det kommer till pass för de som behöver i Lettland.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se