Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Himmel

Av anneli - 3 september 2009 19:50

Kom på att jag måste visa bilden på himlen igår kväll. Regnbåge på molnen, en tvär kant och under en klarblå himmel med månen som lyser lite blekt. Bilden är taget mot öster från vår trädgård. Jag tycker att det är vackert!!!

 
ANNONS
 
Lenis

Lenis

3 september 2009 21:08

Tack för kommentaren på min blogg! Kul att du hittade till mig. Det är bara höra av dig om du behöver hjälp med snodden. Nu vet du ju var jag finns!
/Lenis

http://lenis07.blogspot.com

 
PiaiLappland

PiaiLappland

9 september 2009 22:03

Skicka in bilden till tv 4 väder. Den är vacker och rolig.

http://www.piashantverk.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se