Direktlänk till inlägg 4 september 2009

Fredagsmys och stickbloggar

Av anneli - 4 september 2009 19:38

Hur ser ert fredagsmys ut? I vår familj så håller sonen på med ett projekt av en tom vindunk och metallhylsorna från värmeljus, dottern är hos kompisar i Uppsala, sambon kollar på damfotboll och jag sitter vid datorn och dricker vin och läser stickbloggar. Låter hur normalt som helst, eller?????                   Jag läser väldigt många bloggar och följer inte direkt någon hela tiden. Nu har jag börjat på A och kommit in på B i Stickameras blogglista, har nog att göra ett tag innan jag kommit igenom alla. Har ni tänkt på vilken resa genom Sverige man gör när man läser alla bloggar.  Men nu måste jag nog börja sticka lite. Brorsan fyller 55 år( vad gammal han har blivit) på söndag, så då ska vi åka till Västerås och gratta honom. Han har önskat sig en tehuva i många år så det är väl dags att han får en nu. Ha ett trevligt fredagsmys alla stickerskor och övriga i Sverige! 

 
ANNONS
 
Mormors bod

Mormors bod

7 september 2009 23:26

Läsa stickbloggar tycker jag är ett helt normalt fredagsmys. Helt rätt i min smak när kvällströtte maken somnat, tv:n mal på tomgång och det är för mörkt (jodå vi har elektriskt ljus, men jag ser dåligt och gillar levande ljus) för att sticka.

http://mormorsbod.blogspot.com

 
PiaiLappland

PiaiLappland

9 september 2009 22:10

kommer äntligen in på stickamera brukar gå igenom deras bloggar det finns så mycket fint att se.

http://www.piashantverk.blogspot.com

 
Bluewhiskey

Bluewhiskey

25 september 2009 12:38

Hahaha, precis så brukar jag också göra och det är väl perfekt fredagsmys :)

http://Bluewhiskey.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se