Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Mjölk, majs och soya

Av anneli - 22 september 2009 21:13

Det verkar nästan som att min vegetariska dotter har skrivit rubriken men hon får inte skriva i min blogg. Det är olika garnsorter som jag stickar av. Garnerna är ljuvliga att sticka med och helt underbart mjuka. De stickade plaggen är en halsduk i 100% mjölk, tröja i 100% majs och en bolera i 100% soya.       

 
ANNONS
 
Pernilla

Pernilla

13 oktober 2009 18:35

Stort tack för det fina Garn & chokladpaketet. Chokladen ska bli spännande att smaka, garnet är härligt höstfärgat och halsbandet fint. Håller själv på lite med glasfusing och ska gå en ny kurs som 2 veckor. Än en gång Tack! Nu har jag fått en blogg till att följa.

http://stickalite.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se