Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Garn&chokladbyte

Av anneli - 13 oktober 2009 20:54

     Jag har glömt att blogga om mitt paket som jag fick i brevlådan för 1½ vecka sedan. Ett jättefint paket med garn som redan har blivit fingervantar(jag som inte skulle sticka fler),det rosa garnet är på gång till tumvantar, typ lovikka, fantastiskt god choklad och otroligt söta marköränglar. Tack snälla Ingvor!

 
ANNONS
 
Lil

Lil

12 november 2009 21:09

Vilka fingervantar! Det har jag aldrig vågat mej på...verkar ursvårt...

http://skraddardotter.blogspot.com

 
Sonja

Sonja

30 januari 2010 14:12

Oj ..snygga vantar ,,.

http://nannas-amanda.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se