Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Syfestival

Av anneli - 16 oktober 2009 17:37

I söndags var jag och mina barn i Kista på syfestivalen. Fanns mycket att titta och klämma på. Det blev också en del inköp. En härva av tunn merinoull och silke, ska bli en sjal till en kollega så jag hoppas att den inte sticks. En härva melerad råsilke, återstår att se vad det blir av den. Ett nystan vitt tjockt blandgarn, typ lovvika som redan är färdiga vantar till dottern. Trikåtyg i "tub" som ska bli kjolar, pärlor och kedjor, kanelmandel och Knit Prostickor korta strumpstickor och utbytbara till kabel. Sonen köpte broderier och en myskudde och dottern köpte pärlor. Efteråt tog vi en sväng förbi Kistagallerian och konstaterade att det får bli en tur dit för julshopping. Nu ska vi äta en god middag som dottern har lagat(rostbiff,pressad potatis,cole slaw), dricka vin, titta på Doobido och sticka(åtminstone jag, tror inte att de övriga i familjen tänker ta några maskor).   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se