Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Strumpstickor

Av anneli - 19 oktober 2009 20:27

Jag köpte Knit pro korta strumpstickor på syfestivalen. De är jättesköna att sticka med, fast jag har ett problem de är för korta. Jag får ont i utsidan av handflatan för stickorna kör rakt in. Är det någon annan som har samma problem eller är mina händer för breda? Jag måste erkänna att jag känner mig lite besviken. Dessutom köpte jag 2 uppsättningar i olika grovlekar för att ha till vantar, pulsvärmare och sockar. Just nu har jag gått över till grövre och längre stickor och gör tofflor som sedan ska köras runt i tvättmaskinen. De är gigantiskt stora före tvätt och fantastiskt varma och sköna efteråt.

 
ANNONS
 
Monica Hansen

Monica Hansen

10 november 2009 10:58

prova rundstickning där det går..

http://stickebloggen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se