Direktlänk till inlägg 17 november 2009

Höstrusk

Av anneli - 17 november 2009 21:48

Här var det länge sedan man skrev något. Men jag sitter inte och rullar tummarna i höstrusket för det. Flitens lampa lyser. Har stickat och tovat tofflor, gigantiskt stora före en tur i tvättmaskinen och jättevarma och sköna efteråt. Ett par har jag själv, mamma och syrran fick var sitt par när vi var nere i Halland och hälsade på. I bilen stickade jag en sjal till en kollega. Hade inte många varv kvar när vi kom hem efter 120 mil tur och retur över en helg. Den är blockad och överlämnad och kollegan blev så nöjd.Den ska ligga på hennes axlar när hon flyger till Thailand över jul och nyår. Tenntrådssmyckena syr jag när stickorna behöver vila. Det behövs sys många inför kommande julmarknader. Jag har dessutom fått en förfrågan från Medborgarskolan om jag vill hålla kurs i tenntrådssömnad, jag har tackat ja och det blir en helgkurs i februari. Är någon intresserad så hör av er till Medborgarskolan i Uppsala.         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se