Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Advent

Av anneli - 28 november 2009 19:52

Det här händer hos oss en lördagkväll i advent. Dottern bakar lussekatter, sonen fixar pepparkakorna, jag tillverkar tomtar till scouternas julmarknad i morgon och sambon får se till så att mina bilder hamnar i datorn. Nu blir det glögg, lussekatter och pepparkakor. Det luktar underbart gott i hela huset, det är bara snön som fattas. Ha en trevlig advent alla stickerskor och alla andra också.       

 
ANNONS
 
BiZen

BiZen

4 december 2009 22:32

Hej!
Hittade av en slump din trevliga blogg. Vilka otroligt fina saker du gör, kommer att titta in igen.
Ha en mysig och skön andra advent //BiZen

http://www.bizenpysslar.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

19 januari 2010 22:47

Anneli nu är julen slut!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se