Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Längesedan

Av anneli - 25 januari 2010 16:32

Här var det längesedan jag skrev något, men jag har överlevt både julen och början på det nya året. Jag har ägnat mig åt att sticka massor av raggsockar. Min sambos brorsbarnbarn fick nya raggisar före jul, det var 8 par. Mina kollegor har också blivit drabbade av mina raggisar. Jag har provat på att sticka med magicloop, fantastiskt kul och mycket användbart. Var på Yll&Tyll i lördags och köpte Fabel och Alpacka till en barntröja,snart klar. Beställde Alaska eftersom de inte hade det hemma, ska bli en herrtröja till en kollegas son. Den tänkte jag ha som OS-stickning.

 
ANNONS
 
sunna

sunna

16 februari 2010 01:16

Det var en otrolig hög med raggisar, vad duktig du varit

http://sunnasblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se