Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

OS-stickning

Av anneli - 5 februari 2010 16:32

På jobbet har vi tjuvstartat med OS. Vi tände os-elden(en marschall) i onsdags och sjöng nationalsången. Sedan hade vi skidlopp runt gården för de barn som hade skidor, det ingick även skytte(kasta boll på burkar) och för de övriga var det störtlopp(stjärtlapp i backen). Som belöning fick alla varm nyponsoppa. Igår hade vi skridskoåkning och jag tycker att alla barn är jätteduktiga som lär sig åka, jag har aldrig lyckats lära mig och nu tänker jag inte ens försöka. På gården serverades det varm choklad och kex. Idag har vi haft OS-avslutning med medaljutdelning till alla barn,sjungt nationalsången, släckt "elden" och istället för fyrverkeri gjorde vi en jätteraket så nästan taket lyfte.

Jag tycker att eftersom vi tjuvstartat med OS så måste det vara helt OK för mig att börja på min OS-stickning, en herrtröja i mörkblå Alaska.

Till alla stickerskor och alla ni andra HA EN RIKTIGT SUPERSKÖN HELG!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se