Direktlänk till inlägg 6 februari 2010

Alaska-tröja

Av anneli - 6 februari 2010 22:04

Nu är jag igång med tröjan jag har fått på beställning av jobbarkompisens son. Jag fick en bild och ska göra en likadan. Jag har tittat på bilden,räknat,stickat,räknat,begrundat,repat,räkna
t och stickat nytt och nu tror jag att tröjan är på gång och hoppas att det ska bli bra. Bilderna föreställer mina uträkningar och en bit av tröjan, färgen på bilden stämmer inte utan är mycket mörkare blå.     

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

10 februari 2010 12:00

SÅ FIN DEN BLIR

 
Ingen bild

Emil...sonen

10 februari 2010 22:34

Vad fint det ser ut..ska bli kanonkul att få se den färdig!!
Tack så jättemycket i förhand

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se