Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

OS-stickning

Av anneli - 23 februari 2010 20:08

I kväll har vi firat att jag och sambon träffades för 25 år sedan. Under dessa år har vi varken hunnit förlova eller gifta oss så vi firar den 23 februari. Våra två underbara barn har lagat en fantastisk god middag och nu doftar det i hela huset av desserten. Ska bli så gott!!!

Stickningen går framåt men får nog lägga in slutspurten för att hinna bli klar innan osavslutningen. Snöskottning och vänners födelsedagar har dock tagit tid från stickningen. Nyttan med snön var ändå att man kunde läggga stickningen på snön och få hyfsade bilder. Så här långt har jag kommit hittills.

Nu ska jag njuta av efterrätten och kaffe.  

 
ANNONS
 
Ingvor

Ingvor

24 februari 2010 08:32

Hejsan
Du kommer nog att hinna klart med stickningen, det ser mycket fint ut, ska bli kul att se den klar.
Grattis till alla 25 åren, jag har inte hunnit dit ännu.
Ha en bra dag
kram

http://www.farmorspysselh.blogspot.com

 
Agneta

Agneta

5 mars 2010 17:20

Hej! Jag vill tipsa dig och dina besökare om kurser i stickning, se www.stickkurs.se Nästa kurs är en kurs i tvåändsstickning och den är i Waxholm i maj!

http://www.stickkurs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se