Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Mors Dag

Av anneli - 30 maj 2010 21:26

På Mors Dag för 17 år sedan dog vår son som då var 4 år. Han hade då varit sjuk i cancer i 1,5 år. Nu gläds vi åt de 2 underbara barn vi har i livet. I helgen har jag och sonen varit på scouthajk och trotsat regnet och ikväll har dottern bjudit på en god middag som avlutades med kaffe och en god fruktsallad. De fina blommorna har jag fått av barnen.                           I eftermiddag har jag njutit av att sitta vid datorn och läsa bloggar och att leta kul mönster, då måste man ju även ha garn med sig för att prova. Dottern påstår att jag har garn i hela huset, jag förstår inte ens vad hon pratar om!!!!  

 
ANNONS
 
Maria

Maria

2 juni 2010 11:49

Hej!
Jag har nyligen upptäckt din blogg. Så mycket fint du gör!Det är så härligt att se alla dina kreativa alster.
Så gjorde det mig så ont att läsa att ni förlorade ett barn för ett antal år sedan! Jag kan inte föreställa mig hur det känns, bara tänka att det måste vara det värsta som an hända! Men det var också fint att läsa att ni gläder er över de barn ni nar kvar. Jag hoppas att den glädjen ska fortsätta att bära er.
Och så hoppas jag att du ska få fortsätta med ditt skapande i diverse material - du gläder säkert många med dina hantverk!
Nu har sommarvädret äntligen kommit. Njut så mycket du kan.
Förra veckan startade jag en blogg. tänkte att det kunde vara lite kul. "santsomgormigglad.blogspot.com"
Varma hälsningar
Maria

http://Droppen

 
Ingen bild

Christina

2 juni 2010 21:12

Stort tack för disktrasa, choklad o örhängen dom gilla ja skarpt rosa o fina , duktig du är .
Jobbigt att du mist en son i den hemska sjukdomen cancer , man får glädjas åt dom man har i livet
Titta gärna in
http://loppisstina.blogspot.com/ hos mej om du har tid o lust

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se