Direktlänk till inlägg 23 juli 2010

Semestervirkning

Av anneli - 23 juli 2010 11:54

Det är nästan bara på semestern som jag plockar fram virknålen. Nu har det blivit en del småprojekt. Det är kul men lite pilligt.                                          
        Jag har tänkt mig att de ska användas som nyckelringar.

        

På småbarnsavdelningen på jobbet tyckte de att de behövde krossvänligt porslin. Då blev det att komma på en ide om hur muggarna skulle se ut och jag tror att de här ska fungera. Mönstret har jag tagit ur mitt eget huvud. Får väl göra lite kakor på ett fat också.

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nya kollegan

25 juli 2010 21:01

Åååå...vilka fina gejer! Vill Ha...:-) Hoppas Du njuter av semestern, snart får vi äntligen ses igen.
Stor kram
Från den nya kollegan:-)

 
Maria

Maria

27 juli 2010 11:24

Så fina kakor - och roliga muggar!Du hittar på mycket trevligt, må jag säga.Kul att få inspiration av dina alster!
Maria

http://santsomgormigglad.blogspot.com

 
Ingen bild

Bulan

6 augusti 2010 16:23

Hej!
Var ner en snabbis på Hallon idag och fick då se din fina servis med kakor.Det är bara att starta en butik, för finns det egentligen något som du "inte" kan göra?Det skall bli kul att ses igen efter sommarlovet.Kramizar från "den gamla fröken"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se