Direktlänk till inlägg 16 september 2010

Höst

Av anneli - 16 september 2010 22:00

Igår eftermiddag när jag var ute och gick med dotterns hund hittade jag lönnlöv i höstfärger. Då var jag bara tvungen att plocka dem och göra lönnrosor. Nu pryder de bordet i vardagsrummet.  

 
ANNONS
 
Mita

Mita

17 september 2010 09:38

Så fina....jag har sett fina löv men inte hunnit plocka några, kanske kan bli i helgen. Kram från Mita

http://mitashantverk.blogspot.com

 
Maria Almgren

Maria Almgren

17 september 2010 10:22

Så underbart fint! Tänk, vad man kan göra med löv.
Maria

http://santsomgormigglad.blogspot.com

 
Mariette

Mariette

23 september 2010 09:18

Vilka underbara rosor du gjort! Själv brukar jag göra kransar av lönnlöven varje höst, men jag tror jag vill testa din idé också. Just lönnens löv är ju så svåra att motstå.
Hälsn. Mariette

http://pysselstudion.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se