Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Tenntrådskurs

Av anneli - 26 september 2010 19:26

Igår och idag har jag hållit min allra första kurs i tenntrådssömnad. Det var 5 st entusiastiska kvinnor som kom. De var jätteduktiga och var förvånade över hur mycket de hann med. Lite pirrigt var det i början men det var kul och innan de gick hem frågade de om fortsättningskurs så jag lyckades tydligen.

                    

 
ANNONS
 
Sirpa

Sirpa

27 september 2010 19:43

Hej!
Vad roligt att du tittade in hos mig! Hadde "tappat" bort dig :) Har tittat in några gånger och tänke fråga om det går bra om jag provar göra din ängel, jag håller på att lara mig?
Den är fin!
ar en fin vecka!
Krem Sirpa

http://anglarochparlor.blogspot.com

 
Sirpa

Sirpa

28 september 2010 17:54

Grattis till lyckat kurs! Låter roligt!
Har en skön tisdagkväll!
Kram Sirpa

http://anglarochparlor.blogspot.com

 
Sirpa

Sirpa

29 september 2010 18:18

Hej!
Hoppas du har haft en kanon dag men mycket sol!
Önskar dig en fin onsdagkväll!
Kram Sirpa
Ps. Tror jag provar göra den där ängeln ikväll!

http://anglarochparlor.blogspot.com

 
Sirpa

Sirpa

30 september 2010 17:53

Hej!
Tack gör din hälsning, men du missade just, hih, jag la nya smycken till min blogg just! Tänkte om du vill titta!
Kram

http://anglarochparlor.blogspot.com

 
Sirpa

Sirpa

1 oktober 2010 14:02

Hej!
Hoppas din inspiration håller hela helgen och vi får ser sen vad du har pysslat ihop!
Har en mysig fredag!
Kram Sirpa

http://anglarochparlor.blogspot.com

 
Ingen bild

yvonne norman håkansson

25 mars 2011 13:55

Hej!
Hittade din fina hemsida!
Är så sugen på att börja sy i tenntråd men jag kan inte hitta någon kurs eller info för att kunna lära mig.
Jag bor i umeå och man kan ju tycka att det borde finnas många här som kunde lära mig,men jag hittar ingen!
Kan du inte ha en steg för steg utbildning på din blogg? snälla!
Du kan nå mig på sol-ljus@hotmail.com
eller 0706444077
mvh yvonne

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se