Direktlänk till inlägg 4 oktober 2010

Smycken

Av anneli - 4 oktober 2010 21:45

Idag kom min leverans från Pysselpärlan, www.pysselparlan.se, som är en ny butik för mig. Men det var snabb leverans och jag är helnöjd. Jag startade direkt med att göra lite smycken. Det blev änglar som sedan blev halsband och även andra varianter av halsband.         

Det blev även ett kit till mig själv. Pärlorna köpte jag i Prag när vi firade sambons 50-årsdag där tidigare i år.

Bildkvaliten blev väl sådär ikväll men jag hoppas ni ser ändå!!!     

 
ANNONS
 
Maria

Maria

5 oktober 2010 09:24

Jättefina smycken! Säljer du dina alster någonstans? Pysselpärlan verkar vara en bra butik, den får jag nog kolla in.
Maria

http://santsomgormigglad.blogspot.com

 
Mita

Mita

5 oktober 2010 15:35

Jättefina. Susanne som har pysselparlan.se är jättetrevlig och har jobbat mkt för att få en fin webshop. Jag köper från henne också. Nu är det bara och börja sälja dina smycken. Jag har flera kontaker som har börjat sy smyckesväskor och ska sälja sina smycken enl "tuppewaremodellen", det ska bli jättekul att utvärdera hur det går. Jag själv har fått tillbaka en av mina väskor och har en till ute + två till på gång ut...
Ha det Bra! Kram från Mita

http://mitashantverk.blogspot.com

 
sussa

sussa

5 oktober 2010 16:14

Härligt! Nu har jag hittat någon som gillar samma saker som jag!
Jättemycket fina saker du har gjort...
Kika gärna in hos mej när du har tid.
Ha en bra kväll/sussa

http://susannesmulor.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se