Direktlänk till inlägg 7 januari 2011

Stickad duk

Av anneli - 7 januari 2011 18:03

Är det någon som använt sig av Googles översättning? Jag gjorde det igår för att kolla hur det stämde. Jag fick mig ett väldigt gott skratt... översättningen är inte stickrelaterad! Det som skulle översättas var mönstret på en duk där beskrivningen var på danska, inte så svårt kan man tycka, men så fel det blev. På de varv som skulle stickas räta(ret-danska) då står det DOMSTOL!!!! Det blev lite rörigt så jag ändrade tillbaka till danskan istället.

Man börjar med strumpstickor nr 2 och tunt virkgarn...

 

...fortsätter på rundsticka tills duken är klar och man fuktar och blockar den...

...och sen är det bara att lägga den färdiga duken på bordet och njuta!       

 
ANNONS
 
Helena

Helena

7 januari 2011 19:04

Vilken fin duk du har gjort. Google translate har jag provat, och det blir inte alltid rätt... vissa ord blir inte översatta alls.

http://www.torggumman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se