Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

Dagens betonggjutning

Av anneli - 20 maj 2011 18:32

I år ska jag ha betongalster i sommarbutiken i Forsmark som öppnar den 28 maj. Så idag började jag betonga. Det blev lite av varje......

  .....både ljuslyktor, krukor och grytunderlägg!

  Den här har jag tänkt ska bli en välkomstskylt. Det lilla hjärtat är gjutet tidigare och runt har jag lindat ståltråd med pärlor på.

  Detta är ljuslyktor med hjärtan som är gjutna i smörbyttor. Där plastmuggen är blir hålet för värmeljuset

  Närbild på pärlhjärtana.

Nu är det bara att vänta några dagar för att kunna se det färdiga resultatet.

 
ANNONS
 
Mita

Mita

23 maj 2011 13:42

Dom kommer bli super, lycka till med försälningen. Kram från Mita

http://mitashantverk.blogspot.com

 
transcribing services

transcribing services

3 januari 2012 09:29

What kindof material do you use here to make such things!

http://onlinetranscriptionservices.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se